FAQ - Boligforeningernes Dag

Ofte stillede spørgsmål

Klik på en overskrift, så folder svaret sig ud. Finder du ikke svar på det, du søger, så skriv til info@bfdag.dk.

Messen afholdes

  • I Forum København, Julius Thomsens Plads 1, 1925 Frederiksberg.
  • Lørdag d. 1. marts 2025 og er åben fra kl. 9.00-17.00.

Det er gratis at deltage ved messen. Der er kun betaling for garderobe samt køb af mad og drikke.

Ja det er muligt at tilmelde sig i døren. Vi anbefaler dog at al tilmelding inden fremmøde for at flow ved indgang sker så nemt som muligt. 

Ja, der er gratis garderobe, som er placeret separat fra indgangen for at have så nemt flow ved indgangen som muligt. 

Emneord bruges til at sortere blandt de mange oplæg og udstillere. Hvert oplæg er tildelt et eller flere emneord, ligesom hver udstiller er tildelt emneord baseret på de fagområder de dækker. De gør det nemmere, at finde lige det på messen man søger.

En netværkssession er 30-45 min. faciliteret networking mellem boligforeninger. En session har et overordnet tema og en assisterende facilitator. Tilmelding sker ved at møde op kort tid før start ved Netværksloungen. Der er begrænsede antal pladser af hensyn til tryg afvikling af netværkseventet.

Min Boligforening ApS (CVR nr. 33577141) er eventarrangør og et mediehus, der i mange år har udgivet håndbog og magasiner til bestyrelser i andels- og ejerboligforeninger samt almene boligforeninger. Vi afholder ligeledes Gå-hjem møder, VidenSeminarer samt CaféAftener for bestyrelserne. Alle vores udgivelser og events er gratis for boligforeningerne.