HOVEDSCENEN Archives - Boligforeningernes Dag
ProlineGroup_logo.jpg
præsenterer

HOVEDSCENEN

Hovedscenen er messens største scene, hvor der dagen igennem vil blive afviklet oplæg under temaet Fremtidens boligforening. På Hovedscenen vil scenens talere gavmildt dele ud af deres viden med stor relevans for bestyrelser i boligforeninger.

Anne Glad, vores erfarne konferencier, er tilbage på Hovedscenen for at sikre en mindeværdig og inspirerende messedag. Med sin ekspertise og nærvær vil hun guide de besøgende gennem dagen og sørge for en fantastisk stemning.

Fra det nære til det visionære

Fra Hovedscenen præsenteres inspiration og viden om det nære og det mere langsigtede. Her udlægges både det konkrete og det visionære for at give bestyrelserne og afdelingsbestyrelser i boligforeningerne perspektiv på de opgaver, de står overfor og det samfund, de indgår i.

Oplæggene på Hovedscenen har derudover til formål at engagere tilhørerne aktivt, så der mellem oplægsholder og publikum udveksles viden, nysgerrighed og inspiration.

PROGRAMMET FOR HOVEDSCENEN

Anne Glad er konferencier og moderator på Hovedscenen, hvor I kan opleve foredrag, debatter og oplæg indenfor en bred vifte af emner. Anne Glad er bl.a. kendt som livsstilsekspert i DR-programmet ‘Kender Du Typen?’, hvor hun bruger sin store viden om og indgående kendskab til danskernes forbrugs- og livsstilsvaner til at gætte kendte gæster ud fra deres hjem.