HOVEDSCENEN Archives - Boligforeningernes Dag
præsenterer

HOVEDSCENEN

Hovedscenen er messens største scene, hvor der med hjælp fra vores erfarne og spændende konferencier, Anne Glad, vil blive afviklet indlæg i løbet af messedagen. Hovedscenen præsenterer – med vores mest prominente talere – oplæg med stor relevans for bestyrelser i boligforeninger. 

Fra det nære til det visionære

Fra Hovedscenen præsenteres inspiration og viden om det nære og det mere langsigtede. Her udlægges både det konkrete og det visionære for at give bestyrelserne og afdelingsbestyrelser i boligforeningerne perspektiv på de opgaver, de står overfor og det samfund, de indgår i.

Indlæggene på Hovedscenen har ligeledes til formål aktivt at involvere tilhørerne, så viden, nysgerrighed og interesse deles mellem oplægsholder og publikum.

Anne Glad er konferencier og moderator på Hovedscenen, hvor I kan opleve foredrag, debatter og oplæg indenfor en bred vifte af emner. Anne Glad er bl.a. kendt som livsstilsekspert i DR-programmet ‘Kender Du Typen?’, hvor hun bruger sin store viden om og indgående kendskab til danskernes forbrugs- og livsstilsvaner til at gætte kendte gæster ud fra deres hjem.