Messen slutter med en “Gårdfest” - Boligforeningernes Dag

Messen slutter med en “Gårdfest”

Afrund dagen sammen med de besøgende og andre udstillere til “gårdfest” ved Torvescenen fra kl 17:30 til 18:30.

Efter en lang og udbytterig dag sænker vi skuldrene og slutter messedagen i vaskeægte boligforeningsmanér med en “gårdfest”, hvor der bliver skænket kolde fadøl fra Nørrebro Bryghus. Både udstillere og besøgende er inviteret til “gårdfesten”, hvor man i hyggelige omgivelser kan runde dagen af i fællesskab. Her vil der være mulighed for, at de besøgende kan nyde en øl eller sodavand med hinanden indbyrdes og tale om, hvad de tager med og tale med andre foreninger om dagens oplevelser. Både øl og vand er gratis ved “gårdfesten”.

Udnyt det sociale til at skabe forretning

Der vil også være rig mulighed for jer udstillere at netværke med andre udstillere og få en afslappet snak med de besøgende. Selvom det kan virke fristende at begynde at runde dagen af med kollegerne over en øl, så er messen stadigvæk i gang, og der er et stort potentiale i at udnytte “gårdfesten” til at skabe forretning. Ligesom på standen kan det også her betale sig at være proaktiv, imødekommende og nysgerrig overfor de andre udstillere og de besøgende. At vende sig om med et simpelt “Hej – hvordan har din messedag været?” kan være starten på en interessant og måske lovende samtale. Det er samtaler som disse, der skaber personlige forbindelser, og det er vigtigt, når vi ved, at gode kunderelationer er personlige relationer. Vi stoler nemlig mere på hinanden, når vi taler sammen ansigt til ansigt.

Så grib muligheden for en samtale med mulige kunder eller samarbejdspartnere over en kold øl eller sodavand til “gårdfesten”.

Bemærk! Jeres stand skal være bemandet i tidsrummet.

RELATEREDE INDLÆG

Arrangeres af

Min Boligforening ApS

info@bfdag.dk
Messens åbningstid: 09.00-19.00

Persondata- og cookiepolitik

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Holler Box