Mød 38 forskellige brancher, der kan hjælpe jer - Boligforeningernes Dag

Mød 38 forskellige brancher, der kan hjælpe jer

Rådgivere, leverandører og serviceudbydere samlet under ét tag! Fremtidens boligforening sikres ved ekspertrådgivning og solide samarbejder. Find jeres næste gode samarbejdspartner til Boligforeningernes Dag. 

38 brancher samlet under ét tag

Opgaverne er mange, når man skal drive en boligforening. Det kræver både en bred viden indenfor mange forskellige områder, men også ofte en del ekspertise, som man som bestyrelsesmedlem sjældent selv besidder. Så hvad end I står og mangler eksperter på skybrudssikring, energioptimering eller vaskeri, kan I på Boligforeningernes Dag finde netop den viden og ekspertise, I søger. Her kan I nemlig møde mere end 100 forskellige udstillere, der tilsammen repræsenterer 38 forskellige brancher, der alle er vant til at arbejde med boligforeninger.

Træf de rigtige beslutninger med hjælp fra eksperterne

Det kan ofte være fristende at tænke, “at man klarer det hele selv”, især hvis man ikke ved, hvor man kan finde den rette viden og rådgivning. Men ekspertviden kan gøre en stor forskel for en boligforening, når det kommer til at træffe de rigtige beslutninger og sikre en sund drift af ejendommen. Uden adgang til den seneste viden og teknologi på området kan det være svært at identificere og håndtere udfordringer effektivt. Eksperterne tilbyder specialiseret viden og erfaring indenfor deres fagområde, der er med til at sikre lavere omkostninger og højere kvalitet på den langsigtede drift af boligforeningen.

Til Boligforeningernes Dag er der rig mulighed for at møde kvalificerede rådgivere, leverandører og serviceudbydere, der besidder stor faglig ekspertise og erfaring. Uanset om I er en stor boligforening med mange ejendomme eller en mindre forening med færre ressourcer, er der noget for enhver.

RELATEREDE INDLÆG

Messens tema – Fremtidens boligforening

Efter to succesfulde afholdelser er Boligforeningernes Dag 2024 den tredje i rækken, hvor der i år præsenteres emner under temaet fremtidens boligforening med stor relevans