TORVESCENEN Archives - Boligforeningernes Dag
Greenpipe_Negativ
præsenterer

TORVESCENEN

Torvescenen er messens “ølkasse”, hvor vi afvikler dialogskabende indlæg og workshops. Der er mulighed for at stille spørgsmål direkte til oplægsholderne, og ved vores workshops vil 10-20 tilhørere få mulighed for at arbejde sammen med oplægsholderen.

Vores medarbejdende vært og konferencier er Mads Boserup Lauritsen, der til daglig driver firmaet TagTomat på Nørrebro. Mads er et energibundt af ideer og en inspirationskilde for mange, der står overfor at gøre baggårde, tagterrasser, altaner, fortove mv. grønnere og mere brugbare som fællesrum.

Der vil dagen igennem være oplægsholdere på Torvescenen indenfor temaerne Bæredygtighed, Den gode boligforening og Flere m2 til boligforeningen. Området omkring Torvescenen er ligeledes caféområde, hvor man kan slå sig ned over en kop kaffe.

Tilmelding til workshops sker ved Torvescenen umiddelbart før afholdelse af workshoppen.

Som konferencier på Torvescenen vil Mads tage udgangspunkt i dels sit frivillige arbejde i sin baggård, men især i de mangeårige erfaringer Mads har fået gennem at hjælpe boligforeninger, virksomheder og organisationer med at skabe grønne fællesskaber i deres hverdag.Med i baggagen har Mads godt 20 års erfaring fra arbejde i foreninger, hvad enten det er som formand i den andelsforening hvor han bor, i kajakklubben på arkitektskolen, eller som tovholder på ombygning af andelsboligforeningens toiletter eller opstart af altanprojekt.
Afspil video

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Holler Box