TORVESCENEN Archives - Boligforeningernes Dag
præsenterer

TORVESCENEN

Torvescenen er stedet, hvor netværk og sparring er i højsædet. Der vil dagen igennem være oplæg med eksperter på emner, som lægger op til dialog. Ligeledes vil der blive præsenteret konkrete sager, som giver anledning til erfaringsdeling boligforeninger imellem. Ens for alle oplæg er, at der vil være rig mulighed for, at deltagere kan tage del og stille spørgsmål. 

Vores medarbejdende vært og konferencier er Kristine Virén, der er uddannet arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole og bl.a. kendt som ekspert i DR-programmet Hammerslag. For 20 år siden var hun med, da Videncentret Bolius blev stiftet. I dag er hun formidlingschef og fortsat med, når nonprofit-organisationen arbejder for at gøre livet i boligen nemmere, sundere og tryggere samt for at forbedre økonomien, funktionaliteten og arkitekturen. 

Der vil dagen igennem være oplægsholdere på Torvescenen indenfor temaet Den sunde boligforening. Området omkring Torvescenen er ligeledes caféområde, hvor man kan slå sig ned over en kop kaffe.

Som konferencier på Torvescenen har Kristine Viren meget relevant og spændende erfaring at trække på, når hun med sit venlige, imødekommende og interesserede væsen hjælper oplægsholdere og publikum igennem dagen.Dette vil hun bruge til at facilitere oplæg og samtaler af og mellem boligforeninger i løbet af dagen på Torvescenen.