TORVESCENEN Archives - Boligforeningernes Dag
GreentecEnergy-logo-nov-1-1.png
præsenterer

TORVESCENEN

Torvescenen er stedet, hvor netværk og sparring er i højsædet. Der vil dagen igennem være oplæg med bestyrelsesformænd, der med udgangspunkt i konkrete cases deler ud af deres erfaring og viden. Her er der rig mulighed for, at deltagere kan engagere sig og stille spørgsmål, så der kan skabes erfaringsdeling mellem boligforeningerne. Samtlige oplæg på Torvescenen vil være relevante for temaet Fremtidens boligforening. 

Vores medarbejdende vært og konferencier er Kristine Virén er tilbage på Torvescenen. Kristine Virén er kendt som ekspert i DR-programmet Hammerslag og formidlingschef i Videncentret Bolius. Bolius er en nonprofit-organisationen der arbejder for at gøre livet i boligen nemmere, sundere og tryggere.

Området omkring Torvescenen hedder Bytorvet. Her kan man slå sig ned over en kop kaffe eller få en bid mad.

Som konferencier på Torvescenen har Kristine Viren meget relevant og spændende erfaring at trække på, når hun med sit venlige, imødekommende og interesserede væsen hjælper oplægsholdere og publikum igennem dagen.Dette vil hun bruge til at facilitere oplæg og samtaler af og mellem boligforeninger i løbet af dagen på Torvescenen.