All Remove Danmark A/S - Boligforeningernes Dag
Arkitekt|Ejendomsservice|Facader|Facility Management|Rengøring

All Remove Danmark A/S

FIND OS VED STAND 25C 

Er jeres ejendom ramt af graffiti – eller er der risiko for, at det vil ske i fremtiden? Har I alger eller smuds på facaden? Eller leder I efter en stabil og effektiv ejendomsservice?

Så er det alt sammen noget, All Remove kan hjælpe med. All Remove er en landsdækkende servicevirksomhed med over 35 års erfaring i at hjælpe små og store boligforeninger med at passe på deres ejendom.

Udover at vi har årelang erfaring med at fjerne graffiti og forebygge imod graffitihærværk, tilbyder vi også ejendomsservice og rengøring til boligforeninger.

Vi har stor erfaring med afrensning af facader for alger, smuds og lign. Samtidig kan vi beskytte facader og bygninger ved hjælp af vores stærke imprægneringer – både til beton og træ.

I samarbejde med arkitekter og entreprenører hjælper vi også med at sætte kulør på bygninger. Vi har både lasur til beton og træ, og især til betonbyggerier har vores løsninger bidraget med at opnå besparelser og samtidig give arkitekter mulighed for at skabe unikke arkitekturer.

Vi glæder os til at møde dig på Boligforeningernes Dag, hvor vi kan fortælle meget mere om, hvordan vi kan hjælpe boligforeninger.

Se præsentations video

Afspil video

KONTAKT VIRKSOMHEDEN