Balco Altaner A/S - Boligforeningernes Dag
Altan|Døre|Facader|Klimaskærm|Teknisk rådgivning

Balco Altaner A/S

FIND OS VED STAND 16B 

Vi elsker altaner!

Lad os bare sige det ligeud: Vi elsker altaner! Vi er i dag markedsledende, og vores altaner
efterspørges i hele Europa. Vi er stolte over, at vores innovative løsninger og elegante design har givet mange mennesker øget livskvalitet.
Altaner er hyggelige! At kunne åbne op, lukke frisk luft ind og læne sig over rækværket og kigge ud giver altid en følelse af frihed. Og hvad ville sommeren i byen være uden muligheden for at tilbringe tid med familie og venner på din altan?
I vores sortiment finder du et bredt udvalg af altaner, de opfylder selvfølgelig alle sikkerhedskrav og tilpasses efter forholdene på stedet. Vi hjælper dig med at finde den perfekte altan til dig, din ejendomme og din forening.

Pålidelig og stabil partner

En investering i altaner er en stor beslutning. Mange mennesker er involveret i beslutningsprocessen, og en række spørgsmål dukker op undervejs. Det er altid let at overse noget.
Vi hjælper jer derfor gerne igennem hele byggeprocessen – lige fra de første indledende spørgsmål, helt frem til aflevering. Høj kvalitet og lang erfaring kombineret med en sund og solid økonomi gør os til en pålidelig og stabil samarbejdspartner.

Se præsentations video

Afspil video

KONTAKT VIRKSOMHEDEN