Plento - Boligforeningernes Dag
Adgangskontrol|Bæredygtighed|Døre|Dørtelefon|Låse

Plento

FIND OS VED STAND N2 

Plento er en familievirksomhed fra Glostrup, med mere end 30 års erfaring i sikringsbranchen. Vi leverer nyskabende og innovativ dørtelefoni og adgangskontrol, med fokus på brugervenlighed og bæredygtighed.

Det moderne menneske er meget på farten. Vi er vant til at være connectet, og det giver os en mulighed for at være meget mere fleksible. Nøglen til dette ligger i vores forlomme. Intratone er en intelligent dørtelefon som ringer op med videokald direkte til beboernes smartphones, tablets eller sågar til fastnettelefoner uden video. Det giver beboerne mulighed for f.eks. at lukke pakkeposten ind eller få leveret måltidskassen uden at være derhjemme.

Fremtidens dørtelefon skal, ud over at være brugervenlig og pålidelig, også afspejle hvordan vi gerne vil have, vores verden skal se ud i fremtiden. Med Intratone har vi en dørtelefonløsning som ikke bare er innovativ og smart, men som også sænker klimaaftrykket betragteligt, sammenlignet med traditionelle trådførte løsninger. Med Intratone er man nemlig fri for at installere gammeldags svartelefoner, samt fri for at trække kabler fra opgangsdøren op til lejlighederne.

Afspil video

KONTAKT VIRKSOMHEDEN

Arrangeres af

Min Boligforening ApS

info@bfdag.dk
Messens åbningstid: 09.00-19.00

Persondata- og cookiepolitik

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Holler Box