Proline Danmark - Boligforeningernes Dag
Bæredygtighed|Byggeproces|Faldstammer|Relining|Ventilation

Proline Danmark

FIND OS VED STAND 9D 

Glem alt om rørudskiftning. Renovér de eksisterende rør i stedet!

Proline Group er leverandør af rørrenovering til regn- og spildevandssystemer samt ventilationssystemer. Vi løser dine specifikke behov på en nem, billig og miljøvenlig måde. Du kan være helt tryg ved kvaliteten af det udførte arbejde, da vi har over 20 års erfaring med vores metoder. Alt autorisationskrævende arbejde udføres af en autoriseret VVS-installatør.

Vi løser dine specifikke behov for renovering af faldstammer og ventilationsskakte på en beboer- og miljøvenlig renoveringsmetode, som også har en stor økonomisk gevinst i forhold til en traditionel faldstammeudskiftning med bygningsarbejde til følge. Med over 20 års brancheerfaring i flere forskellige lande er vi en del af en større svensk koncern, som har store kvalitetskrav til det arbejde, vi udfører. Da alt arbejde udføres inde i den eksisterende faldstamme, inspiceres arbejdet med et specialkamera både før, under og efter vores arbejde. Alle film og eventuelle afvigelser noteres i en kontrolrapport, som vores kunder modtager efter endt arbejde sammen med en 10 års garanti og en drifts- og vedligeholdelsesmanual. Alt autorisationskrævende arbejde, som er udenfor relining og strømpeforingsarbejdet, udføres af en autoriseret VVS-installatør.

Relining af rør

Hos Proline har vi mange års erfaring med relining af rør til eksempelvis afløbsinstallationer. Ved relining af rør genbruger vi det gamle rør. Ved hjælp af foring af faldstammerne kan vi forny rørene på badeværelser og i køkkener med den mindst mulige indgriben i beboernes dagligdag. Relining af rør i en opgang kan vi klare på enkelte dage, og vi udfører kvalitetskontrol undervejs, så arbejdet altid er udført korrekt.

Se præsentations video

Afspil video

KONTAKT VIRKSOMHEDEN