Altan.dk - Boligforeningernes Dag
Altan|Byggeproces|Elevator|Facader|Renovering

Altan.dk

FIND OS VED STAND 11C 

I 20 år har Altan.dk stået som pioner i den danske altanbranche. Siden begyndelsen har Altan.dk sat mere end 25.000 altaner op og senest er virksomheden også begyndt at tilbyde eftersyn af gamle usikre betonaltaner.

Undersøgelser viser nemlig, at op imod 50.000 altaner har overskredet deres forventede levetid på 50 år. I en stor del af dem, er de jern som bærer altanerne gennemtæret og altanerne har derfor nedsat bæreevne. 

Professionelle og uvildige altaneftersyn

I dag er der ingen krav til eftersyn af altaner, hvorfor altaner i princippet kan være 100 år gamle, uden nogensinde at være blevet efterset. Altan.dk har derfor udviklet et koncept, hvor virksomheden tilbyder professionelle og uvildige altaneftersyn, udført af eksterne eksperter.

På Altan.dk’s stand på BOLIGFORENINGERNES DAG, vil det være muligt at møde og tale med Christian Jøns Nielsen fra Dansk Betonundersøgelse, om, hvorvidt jeres altaner kan være i risikozonen. Medbring gerne tegninger eller billeder. 

På standen vil det ligeledes være muligt at se eksempler på bærejern med korrosionsskader og på vores hjemmeside kan du læse mere om problemet med de gamle altaner. 

Se præsentations video

Afspil video

KONTAKT VIRKSOMHEDEN