Andelskassen - Boligforeningernes Dag
Bank|Realkredit

Andelskassen

FIND OS VED STAND 3D 

I Andelskassen tror vi på, at en god relation er en tryg relation. Vi er mennesker, der interesserer os for andre mennesker. Vi rådgiver hver dag vores vigtigste relationer – kunderne – ud fra deres drømme og behov der, hvor de er i deres liv. Det er en tillidssag at lade sig rådgive af andre om sin økonomi, og det er vi meget bevidste om.

Vi tilbyder kompetent, nærværende og relevant rådgivning, og gennem et tillidsfuldt og åbent samarbejde med vores kunder lytter og bidrager vi til, at den enkelte kunde oplever økonomisk tryghed. For sammen kan vi mere.

”I Andelskassen på Frederikskaj og i Lyngby har vi stor erfaring med økonomisk rådgivning af andelsboligejere og -lejere. Vi kører gerne ud til vores kunder og holder møde, hvor de ønsker det, så det er nemt og trygt for hele familien,” siger Linda Christensen, erhvervschef i Andelskassen.

Vi er banken, der bakker op om fællesskaber og gode relationer der, hvor kunderne bor. Fordi vi har omsorg og interesse for det, der optager vores relationer, tænker vi også på de næste generationer og tænker bæredygtighed og grøn omstilling ind i vores rådgivning og produkter.

Danske Andelskassers Bank – i daglig tale Andelskassen – er en børsnoteret bank med hovedkontor i Hammershøj mellem Randers og Viborg. Banken har 18 afdelinger rundt i landet, der rådgiver både privat- og erhvervskunder. Med et lokalt fokus engagerer banken sig i de lokalområder, hvor kunderne er, blandt andet gennem uddeling af priserne ”Sammen kan vi mere” og ”Andelskasseprisen”.

KONTAKT VIRKSOMHEDEN