Bahnhof - Boligforeningernes Dag

Bahnhof

FIND OS VED STAND 3I 

Internet med tavshedspligt – endelig i Danmark!

Lige nu: Lynhurtigt bredbånd til din Boligforening fra 49 kr. /md!

Bahnhof har i mange år været en af de største internetoperatører i Norden med tusindevis af private- og virksomhedskunder verden over. Nu er vi endelig på plads og kan tilbyde lynhurtigt bredbånd i hele Danmark! Det fejrer vi med superbilligt bredbånd til alle boligforeninger! Beställ på Bahnhofinternet.dk!

Økonomisk og på teknisk forkant Vores tjenester er altid konkurrencedygtige på både pris og præstation. Vi bygger vores tjenester på den seneste teknik og kan derfor levere aller højeste ydeevne – for eksempel bredbånd op til hele 100 Gbit/s!

Internet med tavshedspligt Vi tager datasikkerhed alvorligt, og du kan altid være tryg ved, at din data er sikker hos os. Vores kunders bredbåndstrafik transporteres i vores eget beskyttede net, og vi udleverer aldrig din kundeinformation til en tredje part.

Altid personlig og hurtig service Vi driver vores kundeservice i eget regi. Du får derfor en uovertruffen og skræddersyet service. Alle boligforeninger får en personlig kontaktperson, og du har altid mulighed for support 24/7 365.

KONTAKT VIRKSOMHEDEN