Danfoss Climate Solutions - Boligforeningernes Dag
Bæredygtighed|Energioptimering|Indeklima|Installationer|Varme

Danfoss Climate Solutions

FIND OS VED STAND 12C 

Danfoss Climate Solutions udvikler energieffektive løsninger, som hjælper med at få mere ud af mindre, reducere udledningen af CO2 og begrænse klimaforandringer.

Energieffektivitet er vores højeste prioritet, og vores varme- og køleløsninger understøtter en omkostningseffektiv overgang til alternative energikilder. Vi er dedikerede til at reducere CO2-udledningen i bygninger og samtidig gøre dem til behagelige steder at opholde sig. Og vi gør det muligt for boligejere og lejere at drage fordel af innovative, smarte opvarmningsløsninger, der leverer optimal komfort til lavest mulige omkostninger.

Danfoss tilbyder et bredt udvalg, lige fra mekaniske og elektroniske radiatortermostater til komplette smartvarmeløsninger, der gør det lettere at kontrollere varmen og sikrer en mere energieffektiv opvarmning. Med vores løsninger er det nemt at indstille den ønskede temperatur og planlægge opvarmningen, fx med natsænkning eller ferietilstand, så varmen passer præcis til dine behov – med størst mulige besparelser.

Se præsentations video

Afspil video

KONTAKT VIRKSOMHEDEN