ETPLUS – tidligere Trio Arkitekter - Boligforeningernes Dag
Arkitekt|Brandsikring|Energioptimering|Teknisk rådgivning|Vedligeholdelsesplan|VVS

ETPLUS – tidligere Trio Arkitekter

FIND OS VED STAND 15D 

Lad os styre jeres byggeprojekt sikkert i mål

Hos ETPLUS, tidligere Trio Arkitekter, har vi altid fokus på vores kunder. Vi omsætter kundernes ønsker, drømme og behov til et konkret byggeprojekt. Med vores historik og 25 års erfaring med rådgivning indenfor bygningsrenovering, vedligeholdelse og udvikling af den eksisterende bygningsmasse, er vores styrke at styre store som små byggeprojekter sikkert i mål, så budget, tidsplan og kvalitet overholdes.

Vores kernekunder er andelsbolig- og ejerforeninger, hvor vi rådgiver inden for drift, vedligehold, udvikling og renovering af boligforeningernes ejendomme. Vi har et stort fokus på den dialogorienterede proces med bygherre og brugere/beboere m.m.; noget vi oplever som kernen i et vellykket projektforløb. Vi ser de udfordringer, der kan opstå, når en byggeplads skal fungere optimalt for alle, hvor beboerne og brugere har deres hverdag, og med vores fælles fokus på den gode dialog og kommunikationen sikrer vi et trygt forløb.

Vi ser det som vores primære opgave at få arkitektur, teknik, miljø og økonomi til at hænge sammen samt at sikre bygherren en ajourført viden til løsning af såvel de tekniske som de arkitektoniske problemstillinger, projektet måtte indeholde. Bæredygtighed indgår som en integreret del af det enkelte projekts værdisætning i den tidlige fase.

Hos ETPLUS møder du et team af arkitekter, ingeniører og bygningskonstruktører, og vi er en god blanding af yngre samt erfarne tekniske rådgivere. Vi har et stort engagement, et højt fagligt niveau og en stor kærlighed til vores kulturarv; den eksisterende bygningsmasse.

På dagen kan du komme forbi til en snak om jeres behov i foreningen. Du kan tale med en af vores specialister inden for alt lige fra tagrenovering og solceller, til brandsikkerhed i foreningen – om hvad I kan og bør gøre for at sikre, at jeres løsninger er optimale og lovlige, eller du få gode råd og vejledning til et kommende VVS-projekt i foreningen. Det vigtigste er, at vi omsætter det tekniske problem til letforståelige løsninger for jer.

Arkitekter, ingeniører og bygningskonstruktører fra ETPLUS vil være på standen hele dagen fra 9-17.

Men vil du gerne møde vores brandrådgiver, Jan, så kom forbi mellem kl. 11-13 og vores VVS-ingeniør står klar mellem kl. 13-17.

Vi ser frem til at møde dig og høre mere om din forening

KONTAKT VIRKSOMHEDEN