IN-SITU Consult - Boligforeningernes Dag
Rådgivende ingeniør|Støj|Tag|Teknisk rådgivning

IN-SITU Consult

FIND OS VED STAND 27A 

IN-SITU Consult er en rådgivende virksomhed, som har specialiseret sig med måling, inspektion og rådgivning herunder særligt med henblik på geoteknik. Vores medarbejdere har mange års erfaring inden for faget, med referencer som Københavns metro, Københavns og Odense letbane, de nye supersygehuse i Hillerød og Køge, samt en del større og mindre anlægs- og byggeprojekter. Fælles for dem er at de har et dybdegående kendskab indenfor deres specifikke fagområder områder.

Vores faglige stolthed er høj, og vi går meget op i, at det vi leverer, er i en kvalitet som vi kan stå inde for. Vi arbejder ud fra en tilgang af at vi ønsker at være din fortrukne partner gennem hele jeres projekt. Det kræver selvfølgelig tillid, og den tillid får vi kun, ved at gøre os fortjent til den.

Inden for inspektion har vi særligt vores dronetekniske afdeling, som giver os mulighed for at udføre detaljerede inspektioner af bygninger, herunder facader og især tagstrukturer, hvor traditionelle metoder måske falder kort. Det er ikke kun om at finde skader; det handler om forebyggelse. Med præcise fotoregistreringer kan små skader, utætheder og potentielle problemområder identificeres tidligt, hvilket sparer både tid og ressourcer i den lange bane.

Se præsentations video

Afspil video

KONTAKT VIRKSOMHEDEN