John Bergelin - Boligforeningernes Dag
Arkitekt|Energioptimering|Facader|Renovering|Teknisk rådgivning

John Bergelin

FIND OS VED STAND 13C 
Vi er en tegnestue på Frederiksberg med arkitekter og bygningskonstruktører. Vi har rådgivet og tilset byggerier i alt lige fra København, Århus og Bornholm.
Vores ekspertise er i renovering af alle typer bygninger. Huse, ejendomme, andelsforeninger, ejendomsforeninger, bevaringsværdi byggerier, kirke.
John Bergelin A/S – Rådgivende arkitekter og bygningskonstruktører er din samarbejdspartner og byggerådgiver med høj troværdighed og erfaring i forbindelse med renoveringsprojekter.
Vi er specialiseret i at rådgive i komplekse opgaver inden for renovering og vedligeholdelse. Vores primære fokus ligger på at tilbyde byggerådgivning til andelsboligforeninger og ejerforeninger i København og omegn.
Vi har mange års erfaring med byggeteknisk rådgivning og tilbyder vores hjælp til en bred vifte af forskellige opgaver og services.
Når I samarbejder med os, får I et hold bestående af dygtige fagfolk, der har dyb forståelse for renoveringsprojekter, de kompleksisteter de kan afføde. Det er i vores interesse, at I føler jer trygge med jeres valg af byggerådgivere i hele processen, og I får et slutresultat, som  I og alle beboerne, er yderst tilfredse med.
Kom gerne forbi til en snak med os her på messen ellers giver vi gerne en kop kaffe til en uforpligtende snak på kontoret.

KONTAKT VIRKSOMHEDEN