Kvik - Boligforeningernes Dag
Bad|Bæredygtighed|Garderobe|Inventar|Køkken

Kvik

FIND OS VED STAND 8B 

Siden 1983 har Kvik leveret dansk design til overraskende lave priser og har i dag mere end 180 franchisebutikker i 12 lande. I dag er Kvik en del af den svenske koncern Ballingslöv International AB, som er en af de førende aktører inden for køkken, bad og garderobe i Europa.

Hos Kvik har vi mange års erfaring med at levere køkken, bad og garderobe til modernisering og renovering af lejeboliger i samarbejde med boligforeninger.

Med lokale lagre og værksteder, tilbyder vi vores kunder hurtige og fleksible leveringer på ugebasis, fra en vores 40+ lokationer i Danmark.

I Kvik vægter vi bæredygtighed højt, som de eneste i branchen, anvender vi udelukkende slidstærkt R-PET overflader lavet af genanvendte plastflasker. Kernen af vores fronter og kabinetter er lavet enten genanvendt MDF eller genanvendt spånplade og vi anvender udelukkende certificeret træ til vores produkter.

I 2021 blev Kviks egenproduktion CO2-positiv og vores mål er blive totalt CO2-positive 2025 i samarbejde med alle vores leverandører.

Se præsentations video

Afspil video

KONTAKT VIRKSOMHEDEN