Nowas - Boligforeningernes Dag
Facility Management|Rengøring|Tekniske løsninger|Vedligeholdelsesplan

Nowas

FIND OS VED STAND 21C 

NOWAS A/S er en af de førende virksomheder indenfor engroshandel af professionelle rengøringsprodukter til alle dele af erhvervslivet.

Som grossist leverer vi professionelle rekvisitter, maskiner, kemi, aftørringspapir og forbrugsvarer til hele erhvervsbranchen. Vi leverer dagligt til alle former for virksomheder og offentlige erhverv.

Hos NOWAS lægger vi vægt på at etablere et godt samarbejde med kunden, fordi vi ved, at fællesskabet skaber stor værdi for kunden.

NOWAS forhandler et bredt spekter af professionelle produkter. Som skandinavisk distributør af en række brands til den professionelle rengøringsbranche, kan NOWAS tilbyde og afdække alle behov for produkter til rengøring, hos enhver virksomhed. Som kunde er du sikret en kompatibel sparringspartner og adgang til driftssikre kvalitetsprodukter.

I tillæg til et bredt produktsortiment med kendte og kvalitetssikrede mærker, har NOWAS også egne produktserier indenfor kemi og maskiner. Vores serie af kemi strækker sig over alle midler der er brug for i den daglige rengøring. Vores egenproduktion af maskiner består blandt andet af vaskeanlæg til vindues- og facadevask, højtrykssystemer, tagrendesugning, vandvarmere med mere.

 

Læs brochure her 

KONTAKT VIRKSOMHEDEN