Anne Glad som konferencier på Hovedscenen - Boligforeningernes Dag

Anne Glad som konferencier på Hovedscenen

Det er med stor fornøjelse, at vi igen kan præsentere Anne Glad som konferencier på Hovedscenen til Boligforeningeres Dag 2024. 

Anne Glad vil som konferencier og moderator føre os gennem messedagen med både oplæg, foredrag og debatter under temaet Fremtidens boligforening. 

Tidligere har Anne Glad imponeret som konferencier på Hovedscenen med sit nærvær og sin energi. Hendes evne til at engagere og underholde publikum er bemærkelsesværdig.

Anne Glad er bl.a. kendt som livsstilsekspert i DR-programmet ‘Kender Du Typen?’, hvor hun bruger sin store viden om og indgående kendskab til danskernes forbrugs- og livsstilsvaner til at gætte kendte gæster ud fra deres hjem. Med et skarpt blik for nye tendenser af forskellig art arbejder Anne Glad i dag som selvstændig forbrugsekspert og foredragsholder og kommer omkring alt fra madvaner og deleøkonomi til bæredygtighed. 

Vi er begejstrede over at have Anne Glad som en del af Boligforeningernes Dag 2024 og ser frem til hendes dynamiske bidrag til messen. Med sin ekspertise og erfaring vil hun skabe en engagerende og inspirerende oplevelse for alle deltagerne.

RELATEREDE INDLÆG

Lav dit eget messeprogram

Vi tyvstarter messen med en velkomst-SMS. Her vil du som tilmeldt til messen nemlig modtage en SMS fra Boligforeningernes Dag med et link til en