Få inspiration til udendørs fællesskab og leg i aktivitetszonen! - Boligforeningernes Dag

Få inspiration til udendørs fællesskab og leg i aktivitetszonen!

På Boligforeningernes Dag har I mulighed for at møde og blive inspireret af en lang række oplægsholdere og udstillende virksomheder, men der vil også være rig mulighed for på kreativ vis at blive inspireret til kommende projekter.

Et af højdepunkterne på dagen er aktivitetszonen, hvor I selv kan udforske og opleve, hvordan man kan skabe innovative løsninger for foreningens udearealer – til glæde for både børn og voksne.

I aktivitetszonen kan I møde HAGS, eksperter i at designe og skabe legepladser og udendørsområder, der kan være med til at fremme fællesskabet i boligforeninger. Her kan I lade jer inspirere til at skabe rum, hvor beboerne kan samles, lege og nyde kvalitetstid udendørs sammen.

Tag endelig børnene med, når I besøger aktivitetszonen! Her kan I kaste jer ud i sjove aktiviteter som at hoppe på trampolinen eller tage en spændende tur på den store karrusel. Det er en fantastisk mulighed for at lade sig inspirere og samtidig have det sjovt sammen som familie. Hvem ved, måske får I idéer til, hvordan I kan forvandle jeres eget udeområde til et endnu mere indbydende og sjovt sted at være for alle i jeres boligforening?

 

RELATEREDE INDLÆG

Vi ses på lørdag!

Så er det på lørdag d. 2. marts, at Boligforeningernes Dag 2024 løber af stablen. Dørene åbner kl. 9:00, og der er gratis adgang –

Lav dit eget messeprogram

Vi tyvstarter messen med en velkomst-SMS. Her vil du som tilmeldt til messen nemlig modtage en SMS fra Boligforeningernes Dag med et link til en