Vi ses på lørdag! - Boligforeningernes Dag

Vi ses på lørdag!

Så er det på lørdag d. 2. marts, at Boligforeningernes Dag 2024 løber af stablen. Dørene åbner kl. 9:00, og der er gratis adgang – både som tilmeldt, og hvis du dukker op på dagen!

Vores konferenciers er klar til at byde jer velkommen til en inspirerende og lærerig dag med masser af spændende oplæg på messens to scener – Hovedscenen og Torvescenen. 

På Hovedscenen vil Anne Glad holde en åbningstale og hjælpe de besøgende igennem dagen, hvor hun vil præsentere oplæg fra blandt andet fremtidsforsker Anne-Marie Dahl og byudvikleren Hans-Bo Hyldig.

På Torvescenen står vores konferencier Kristine Virén klar til at tage de besøgende igennem en dag fyldt med oplæg, hvor netværk, erfaringsdeling og sparring er i højsædet. Her er der nemlig oplæg fra en lang række af dem, der er allertættest på arbejdet i boligforeningerne, heriblandt bestyrelsesmedlemmer og -formænd. 

Et andet sted, hvor I kan møde andre boligforeninger, er i Netværksloungen, hvor der i løbet af dagen vil blive afholdt fire netværksessioner, der tager udgangspunkt i forskellige emner. Netværkssessionerne faciliteres af en ekstern facilitator, hvis rolle vil være at hjælpe alle i gang med at skabe en udbytterig dialog. 

På Boligforeningernes Dag har I mulighed for at møde og blive inspireret af en lang række oplægsholdere og udstillende virksomheder, men der vil også være rig mulighed for på kreativ vis at blive inspireret til kommende projekter. Så kig forbi messens sponsorzone og aktivitetszone, hvor I selv kan opleve, hvordan man kan lave nye løsninger for foreningens fællesvaskeri og udeområder. 

Får I i løbet af dagen brug for en forfriskning og et lille hvil, kan I besøge Bytorvet. Et grønt og stemningsfuldt område, hvor der er plads til at tage sig en kop kaffe, få sig noget mad og mødes med andre fra bestyrelsen, så I kan vende den viden, I har erhvervet jer i løbet af dagen. 

Tag din bestyrelse under armen og bliv inspireret af en dag fyldt med engagement, viden og dialog. 

Vi glæder os til at se jer på lørdag!

RELATEREDE INDLÆG

Lav dit eget messeprogram

Vi tyvstarter messen med en velkomst-SMS. Her vil du som tilmeldt til messen nemlig modtage en SMS fra Boligforeningernes Dag med et link til en