Den enkelte forening i fokus  - Boligforeningernes Dag

Den enkelte forening i fokus 

Den enkelte boligforenings behov er afgørende for at finde den bedste, grønne løsning, fortæller Jan Smedegaard, som er country manager i Danmark hos Electrolux Professional. 

På Boligforeningernes Dag kan I møde Electrolux Professional, som er sponsor på messen. Lige siden Danmarks boligforeninger blev til, har de hjulpet dem med at finde den optimale vaskeriløsning. 

Den økonomiske gulerod ved energieffektive løsninger   

Ordet “energikrise” bruges i flæng i medier og daglig tale, og mange mennesker mærker den på hverdagsøkonomien. Samtidig med det spiller den grønne profil for mange boligforeninger en større og større rolle. Selvom grønne forandringer – som koster penge at udføre – og besparelser kan lyde modstridende, går den grønne omstilling og stærkere økonomi ofte hånd i hånd. 

“Der står en masse maskiner rundt omkring i boligforeninger – både i almennyttige og andelsboligforeninger – som bruger alt for meget vand og strøm,” fortæller Jan Smedegaard, der er country manager i Danmark hos Electrolux Professionals, og uddyber: “Det vil sige, at hvis man skiftede nogle af de tørretumblere og vaskemaskiner ud, ville boligforeningerne kunne reducere deres elforbrug kraftigt.” 

Brugeren i fokus

Når en boligforening tilføjer grønne løsninger i ejendommen, er det ikke kun vigtigt, at de er energieffektive, de skal også tilgodese de mange forskellige mennesker, der udgør boligforeningen. Nogle er 18 år og friske, andre er 70 år med en krop, der kan tåle færre buk og svaj end for 20 år siden.

“At et produkt tager højde for alle dele i kroppen er jo en fordel i en boligforening hvor der typisk er beboere i mange forskellige aldersgrupper. I forhold til vaskemaskiner er det vigtigt, at man ikke har en låge, der er svær at åbne, eller en maskine der er svær at rense,” fortæller Jan Smedegaard. 

Se besparelserne med det samme 

Til Boligforeningernes Dag vil Electrolux Professional blandt andet være at finde i deres aktivitetszone. Her vil de hjælpe de besøgende bestyrelser med at udregne deres nuværende udgifter i forbindelse med foreningens fællesvaskeri, og hvilke besparelser de kan forvente med den rette vaskeriløsning.

“Vi ser frem til at møde en masse bestyrelser, som vi efterfølgende kan hjælpe med de problemer, de har i forbindelse med deres vaskerier,” fortæller Jan Smedegaard.   

Mød Electrolux Professional i deres aktivitetszone på Boligforeningernes Dag.

RELATEREDE INDLÆG

Lav dit eget messeprogram

Vi tyvstarter messen med en velkomst-SMS. Her vil du som tilmeldt til messen nemlig modtage en SMS fra Boligforeningernes Dag med et link til en