Det kan I opleve til Boligforeningernes Dag 2024 - Boligforeningernes Dag

Det kan I opleve til Boligforeningernes Dag 2024

Programmet for Boligforeningers Dag 2024 er fyldt med spændende aktiviteter og oplæg hele dagen igennem. 

Vores program er inddelt i tre dele – Hovedscenen, Torvescenen og Netværksloungen

Programmet på Hovedscenen indledes med konferencier, Anne Glad, hvor hun i selskab med Carsten V. Jagerkilde, direktør for Min Boligforening og arrangør af messen, vil holde en åbningstale og sætte scenen for en spændende dag fyldt med viden, inspiration og dialog.  

Hovedscenen kan I derudover også opleve fremtidsforsker Anne-Marie Dahl med oplægget ‘Fremtidens generationer i boligforeningen’ og direktør for ejendoms-finansiering hos Finans Danmark, Peter Jayaswal med sit oplæg ‘Fremtiden for boligforeningers finansiering’.

Torvescenen står vores konferencier, Kristine Virén, klar til at byde velkommen og tage de besøgende gennem dagen med oplæg fra blandt andet bestyrelsesmedlemmer og -formænd, der vil dele ud af deres viden og erfaringer. Her kan I møde næstformand Gorm Lykke Østergaard, der vil dele sine erfaringer med implementering af bæredygtige energiløsninger med oplægget ‘Fremtidens energiproduktion’ og bæredygtighedskonsulent i Gentofte Kommune, Ida Hedegård Haddad, der vil fortælle om ‘Fremtidens bæredygtige netværk’.

Kl. 16 forvandles området ved Torvescenen til en Gårdfest. Her slutter vi dagen af i fællesskab i hyggelige omgivelser med gratis, kolde fadøl og gode samtaler.

I Netværksloungen bliver der afholdt fire netværkssessioner, der bliver faciliteret af en ekstern facilitator. Hver netværkssession tager udgangspunkt i et emne og vil vare ca. 30-45 minutter.

Se det fulde program HER 

RELATEREDE INDLÆG

Lav dit eget messeprogram

Vi tyvstarter messen med en velkomst-SMS. Her vil du som tilmeldt til messen nemlig modtage en SMS fra Boligforeningernes Dag med et link til en

Fremtidens blandede bydele

Boligforeningernes Dag 2024 byder velkommen til Hans-Bo Hyldig, administrerende direktør i FB Gruppen, som i sit oplæg på Hovedscenen vil dele indsigter og erfaringer fra