Erfaringer fra et uforudset stort byggeprojekt på Torvescenen - Boligforeningernes Dag

Erfaringer fra et uforudset stort byggeprojekt på Torvescenen

På Torvescenen vil Alexander Christoffersen fra A/B Højdevej dele sine indsigter fra et byggeprojekt, der voksede sig langt større end bestyrelsen oprindeligt havde forventet.

I sin rolle som bestyrelsesmedlem i A/B Højdevej var Alexander med til at igangsætte og planlægge et elevatorprojekt i foreningen. Dog udviklede projektet sig over de fire år, det varede, til at omfatte langt mere end forventet. Udskiftning af vinduer, et nyt tag og andre tiltag blev pludselig en del af processen. Det blev en kompleks, omkostningsfuld og langtrukken proces, som hverken bestyrelsen eller beboerne var forberedt på.

Denne udvikling i elevatorprojektet rejser vigtige spørgsmål for andre bestyrelser i boligforeninger: Hvordan kan man bedst forberede sig til sådanne projekter? Og hvordan undgår man, at de vokser bestyrelsen over hovedet?

Alexander vil generøst dele ud af sine erfaringer fra dette betydelige byggeprojekt under sit oplæg på Torvescenen. Dette vil utvivlsomt være en værdifuld kilde til læring for mange bestyrelser, da det giver indsigt i uforudsete udfordringer og måder at håndtere dem på.

RELATEREDE INDLÆG

Lav dit eget messeprogram

Vi tyvstarter messen med en velkomst-SMS. Her vil du som tilmeldt til messen nemlig modtage en SMS fra Boligforeningernes Dag med et link til en