Få stillet sulten - Mød Ristet Rug på Boligforeningernes Dag! - Boligforeningernes Dag

Få stillet sulten – Mød Ristet Rug på Boligforeningernes Dag!

Når sulten melder sig, vil Ristet Rug stå klar til at servere deres unikke take på det danske smørrebrød på Bytorvet til Boligforeningernes Dag.

Ristet Rug byder på økologisk mad, nyristet, knasende og sprængfyldt med fuldkorn. Deres lune rugburgere er en moderniseret fortolkning af det klassiske danske smørrebrød. Det er rugbrød, som du ikke har fået det før.

Uanset om du er kødspiser, pescetar, vegetar eller veganer, har Ristet Rug noget at tilbyde. Der er også alternativer til dem, der spiser laktose- eller glutenfrit. Menukortet er enkelt og overskueligt – med klassiske smørrebrødselementer i en ny og moderne forklædning. Fokus ligger på fuldkornsrugbrødet, der ristes og fyldes med lækkert pålæg og friske grøntsager. Kvalitet og bæredygtighed er i centrum, og Ristet Rug sammensætter primært deres menu af lokale ingredienser.

Ristet Rug har allerede opnået anerkendelse for deres bæredygtige tilgang til madlavning ved at vinde to priser: Årets Bæredygtige Streetfood i 2017 og Årets Frie Fugl i 2019. Disse priser hylder virksomheder, der kombinerer en god iværksætteridé med bæredygtige tiltag. Deres fokusområder inkluderer bekæmpelse af madspild, klimavenlig drift, korrekt affaldssortering og støtte til grønne fællesskaber.

Så hvis du er på udkig efter en smagfuld og bæredygtig madoplevelse, er Ristet Rug et besøg værd på årets Boligforeningernes Dag.

Du kan finde Ristet Rug i deres foodtruck på Bytorvet ved Torvescenen.

 

RELATEREDE INDLÆG

Lav dit eget messeprogram

Vi tyvstarter messen med en velkomst-SMS. Her vil du som tilmeldt til messen nemlig modtage en SMS fra Boligforeningernes Dag med et link til en